Hoe u Bitcoins kunt krijgen – Verschillende manieren om te leren hoe u Bitcoins kunt krijgen

Er zijn veel verschillende manieren om te leren hoe u gratis Bitcoins kunt krijgen. In feite zul je vaak verschillende manieren vinden die resulteren in verschillende manieren om ze te krijgen.

De eenvoudigste manier om een klein bedrag van deze virtuele valuta te verkrijgen, is natuurlijk om een online verkooppunt te gebruiken, zoals een online casino of een online effectenmakelaar. Het grote probleem hier is dat u lid moet zijn van deze sites om toegang te krijgen tot de services die ze bieden. Gelukkig zijn er andere manieren om dit probleem te omzeilen.

Allereerst zijn er veel mensen die hebben geleerd hoe ze bitcoins kunnen krijgen door het gebruik van handelaarsgidsen.

Deze directories zijn gewoon een lijst van handelaren die elektronische betalingen accepteren. Dit omvat geldovermakingsdiensten, waaronder bedrijven als PayPal en Google Checkout. Zodra u zich heeft aangemeld voor hun service, zou u in staat moeten zijn om eventuele creditcards toe te voegen, evenals verschillende verkopers die draadloos internet als betaling accepteren.

Een andere manier om bitcoins te verdienen, is door een betaalpas te gebruiken die is gekoppeld aan een gerenommeerde bank. Deze kaarten zijn nog niet overal verkrijgbaar, maar veel mensen met prepaid-debetkaartrekeningen weten hoe ze ze moeten instellen en hoe ze ze moeten gebruiken om te betalen voor de items en services die ze nodig hebben. Aanbieders van betaalpassen bieden meestal een website aan waar u dit kunt doen, wat u kunt doen door simpelweg de site te bezoeken. Nadat u uw account heeft ingesteld, is het een kwestie van uw software downloaden en uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Veel mensen die willen leren hoe ze bitcoins kunnen krijgen, leren hoe ze hun pinpas kunnen gebruiken.

Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat u meestal heel snel geld kunt overboeken. U hoeft niet weken of maanden te wachten om uw salaris te ontvangen, omdat u het op uw betaaldagen kunt opnemen. Er is echter een aanzienlijk risico op fraude met deze methode, dus u moet uw account in de gaten houden wanneer u deze gebruikt. U kunt ook hogere kosten betalen voor het opnemen van uw geld dan wanneer u alleen een gewone geldautomaat zou gebruiken.

Als u geen bankpas wilt gebruiken om te leren hoe u bitcoins kunt krijgen, is een van de meest populaire manieren om te leren hoe u bitcoins kunt kopen. Er zijn verschillende plaatsen online waar u ze kunt kopen. Een van de meest populaire plaatsen is echter van gespecialiseerde online portefeuillediensten. Met deze services kunt u al uw geld op één plek opslaan in plaats van het over meerdere locaties te verspreiden. Ze laten je meestal ook gratis bitcoins verdienen wanneer je je account gebruikt, dus dit is een uitstekende manier om extra geld te verdienen.

Er zijn ook webportefeuilles. Webgebaseerde privésleutels zijn net als de webportefeuilles die u op uw computer gebruikt. U moet de client downloaden, een digitale vingerafdruk geven en vervolgens uw persoonlijke gegevens invoeren, zoals uw naam en e-mailadres. Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je gaan winkelen met je geld op zak. Als je wilt weten hoe je aan bitcoins kunt komen, dan is deze optie wellicht de beste keuze.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester